söndag 13 mars 2016

Prenumeration klistermärken: mars

I veckan kom nya klistermärken från våra månadsboxar. Att det redan har gått en månad sedan sist är helt galet men nu är vi här och det är snart påsk. Detta märks inte minst på de båda boxarnas färger och teman. När leveransen kom hem blev vi lyckliga som två barn vid ett bollhav och skickade bilder till varandra. Vill du veta mer om vad prenumerationen går ut på kan du läsa vårt inlägg om det här.

Först att landa i brevlådan var boxen från Glam Planner. Temat på hennes klistermärken denna månad var solklart. Allt som har med att sova under stjärnorna att göra, nja kanske inte i Sverige då vi inte har speciellt många vilt växande kaktusar. Färgerna är härligt dova med en känsla av vår och ny växtlighet. Denna gång fick vi några andra klistermärken än förra gången och det ska bli kul att se vilka vi tycker bäst om. Även i denna box fick vi två tillbehör. En supersöt kaktuspenna med extra tunn spets och post-it lappar som ser ut som plåster.


En dag senare kom den andra boxen från Scribble Prints Co. Här lös påsken igenom väldigt mycket i valet av färger. Denna gång var layouten på de olika bladen väldigt annorlunda men det är i stort sätt samma typ av klistermärken. Färgerna går i gult, grönt, rosa och lila. De stora rutorna är dekorerade med paraplyn, regndroppar och moln för att symbolisera aprilväder. Tillbehör kom det två stycken och det var en häftigt grön Sharpie med extra tunn spets och post-it block med att-göra lista.


Det vi kan säga om båda boxarna är att de får oss att längta till våren och allt vad det innebär. Med första boxens utomhustema och den andras lite färgstarkare men även att den återspeglade en utomhusmiljö önskar vi att värmen kommer i allt större utsträckning så att vi kan njuta av en fika i solen.

Hälsningar
Anna och Amanda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar