tisdag 8 mars 2016

Kattens födelsedag och prinsfödsel.

Förra veckan började med en kväll tillsammans i Annas soffa där vi planerade den kommande veckans aktiviteter. Måndagen gick även åt till att gratta den äldsta katten Tarzanna som detta år hade en riktig födelse dag då hon är född på skottdagen. Tarzanna blev inte mindre än 16 år gammal och är en riktig kruttant. Under tisdagen fanns det mycket att göra men vi bestämde oss ändå att en lunch på Starbucks var nödvändig för att få lite ny energi och inspiration. Ibland är det bara ett miljöombyte som behövs för att orka den sista biten på jobbet, gott kaffe hjälper ju även det en bra bit.

I onsdags samlades hela familjen för att äta en middag tillsammans vilken bestod av kassler, kokt potatis och gräddig purjolöksås. Senare under kvällen fick vi även den glädjande nyheten att det fötts en liten prins och att Victoria och Daniel blivit föräldrar till en son fick namnet Oscar Carl Olof. Vi tycker att det är kul med glada nyheter i dessa tider då vi översköljs av fruktansvärda bilder och historier från runt om i världen dagligen.


När jobbveckan var över åkte Anna, Amanda och mamma till Täby centrum då vi kände för att äta gott på Melanders. Till middag blev det moule frites för Anna och Amanda medans mamma tog pocherad torskrygg med pepparrot, räkor, skirat smör och kokt potatis. 


Helgen var lugn och under lördagen spenderade Anna och Amanda förmiddagen till att städa och ta det lugnt. På kvällen kollades det på melodifestivalen hemma hos mamma och pappa.  Under söndagen åkte vi till Uppsala en sväng för att gå på en VIP-kväll som en bekant anordnade i sin butik. Dock slutade kvällen inte lika kul då vi upptäckte att vi fått parkeringsböter när vi kom tillbaka till bilen. Men det är bara att bita i det sura äpplet och betala.

Nu ser vi med spänning fram mot vad denna veckan kan erbjuda oss.

Hälsningar
Anna och Amanda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar