söndag 13 mars 2016

Ny mobil och mello

Anna har längtat efter en ny telefon ett tag och i veckan slog hon slag i saken. Det blev en iPhone 6 s plus efter Amandas rekommendation. Och hon blev inte besviken. Den passar Annas sätt att använda en mobiltelefon perfekt med den stora skärmen. Hon valde den i guld och köpte ett mörkblått silikonfodral. Det ska bli kul att lära känna en ny telefon och alla dess finesser. 

I fredags fick vi möjlighet att gå på genrepet av melodifestivalens final. Vi började kvällen med en tur på Mall of Scandinavia där vi också åt middag. Melodifestivalen är en riktig fest och inne på arenan står alla sponsorer och förhöjer stämningen för alla besökare genom att bjuda på produkter, arrangera olika tävlingar och spelar musik. Det slutar alltid med att man får med sig olika godsaker hem. Det blev lite strul med våra platser efter en felmarkering av alla platser på en rad. Efter att personalen till slut listat ut hur det egentligen skulle vara fick vi våra platser som låg precis bredvid greenroom. Innan själva showen började så blev vi i publiken uppvärmda av en DJ och en programledare som gjorde att även dansen kom på plats. En halvtimme senare började uppträdandena och ingen av oss kunde sitta still genom bidragen utan sjöng (brölade) med till alla låtar så gott vi kunde. När man sitter på plats känns alla låtar bättre än de gör framför teven och tiden springer fram, innan man hinner blinka så är hela showen över. Det var kul att sitta bredvid greenroom då vi kunde se artisternas personlighet och vilka som var extra taggade. Det roligaste på kvällen var dock den 4-åring som satt framför oss som utbrister "Vad katten är det här!?" när inslaget "Dramaten tolkar melodifestivalen" rullar igång. Denna kommentar gjorde att vi inte kunde höra något av inslaget då vi var upptagna att skratta så mycket.


Under den livesända finalen satt vi hemma och tittade med god mat och ett glas vin. Det var kul att Frans vann och vi önskar honom och hans härliga låt all lycka till i maj. 

Hälsningar 
Anna och Amanda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar